Opdrachtgever
Vervulde opdrachten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Ons netwerk

Ons netwerk bestaat uit een selectie van de allerbeste Zelfstandig Professionals van Nederland. Inspirerende, gecertificeerde, flexibele Zelfstandige Professionals die plezier hebben in hun opdracht.

InterimOne is snel

Wat InterimOne oprecht anders maakt is, dat we snel zijn. Een kennismaking met de juiste Zelfstandig Professional hoeft bij ons niet lang te duren. Wij kennen onze Zelfstandig Professionals persoonlijk. En weten waar ze op dit moment actief zijn. InterimOne heeft geen bestand vol CV’s, maar een netwerk van boeiende talenten die we ook graag privé tegenkomen.

Een telefoontje is voldoende

Bij InterimOne hoeft u de opdracht en de wensen voor de Zelfstandig Professional niet op papier te zetten. Een telefoontje naar InterimOne is voldoende.

Bereikbaar wanneer u uitkomt

InterimOne begrijpt dat een verzoek om extra kennis en kunde, vaak prettiger is om te delen voor of na een werkdag. Onderweg in de auto, op weg naar huis of naar kantoor. InterimOne is buiten kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 06-34212359

Zwangerschapsverlof is meer dan een tijdelijke vervanging

Onze Zelfstandig Professionals begrijpen dat het niet makkelijk is uw team tijdelijk aan een ander toe te vertrouwen.Wij zorgen niet alleen voor vervanging met de juiste inhoudelijke kennis. Wij kunnen precies het juiste type mens met de juiste competenties koppelen aan de behoefte die er speelt op uw afdeling of in uw team. Onze Zelfstandig Professionals worden geroemd om hun excellente overdracht. Ze hebben alles in huis om u maximaal te laten genieten van uw verlof. En goed voorbereid weer terug te komen op uw plek.

© InterimOne 2017 Powered by OTYS Recruiting Technology 

Contact

© InterimOne B.V. Molenpad 3 - 7 1016 GL Amsterdam 020 - 514 1404
info@interimone.com KvK nr. 52451038 BTW nr. 8504.50.974B01