Zelfstandig Professional
Vervulde opdrachten

Waarom InterimOne?

InterimOne is leuk anders

InterimOne heeft een onconventionele manier van zakendoen, dit zie je terug in de bereikbaarheid van InterimOne. Wij zijn ook bereikbaar buiten de kantooruren.
Dit betekent, dat we tot laat op de avond ook jou moeten kunnen bereiken. En we de opdrachtgever, wellicht eens in casual kleding te woord zullen staan. Als we op een vrije dag omkeren om een onverwachte uitdaging op te lossen.

InterimOne heeft sparringspartners

InterimOne heeft geen accountmanagers, alle medewerkers van interimOne zijn volwaardige sparringspartners voor de opdrachtgever en Zelfstandig Professionals. De medewerkers van InterimOne hebben een ruime ervaring binnen grote en kleinere organisaties, complexe en minder complexe opdrachten. Ze weten snel te achterhalen welke Zelfstandig Professional voor de opdracht geschikt is. En zijn ook tijdens de opdracht van betekenis.

Bij InterimOne alleen de allerbeste

InterimOne is ook anders in het zaken doen met de opdrachtgever namens de Zelfstandig Professional. We doen geen zaken met alle Zelfstandig Professionals. Alleen met de allerbeste. We zullen er immer voor vechten dat het uurtarief je kwaliteit vertegenwoordigt. We zijn transparant naar de opdrachtgever en naar jou. Ook tijdens de onderhandelingen.

InterimOne heeft het juiste netwerk

InterimOne heeft geen database vol CV’s, maar een netwerk van boeiende talenten die we ook graag privé tegenkomen. Een ieder die ooit zaken heeft gedaan met InterimOne, zal merken dat InterimOne op een positieve manier anders is. Als je ons eenmaal hebt leren kennen, zul je ons niet snel vergeten. En wij vergeten jou ook niet.
© InterimOne 2017 Powered by OTYS Recruiting Technology 

Contact

© InterimOne B.V. Molenpad 3 - 7 1016 GL Amsterdam 020 - 514 1404
info@interimone.com KvK nr. 52451038 BTW nr. 8504.50.974B01